× Web Sitemiz Yenilenmektedir. Aradığınız İçeriği Bulamıyorsanız Eski Web Sitemize Bakabilirsiniz. Eski Web Sitemize Gitmek İçin Lütfen Tıklayınız
ENGLISH | РУССКИЙ
Evrim ÖZKAYNAK KANMAZ

Yardımcı Doçent Dr. Evrim ÖZKAYNAK KANMAZ

Artvin Çoruh Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Ofis 2125
Telefon 2125
E-Posta evrimka2000@yahoo.com
Websitesi
Facebook
Twitter
Adres Artvin Çoruh Üniversitesi, Sağlık Yüksekokulu, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Akademik Görevler

  1. Artvin Çoruh Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Beslenme Bilimleri Anabilim Dalı, Yardımcı Doçent, 2011 -

Bildiriler

  1. Uluslararası, Poster, The Effect Of Heat Treatment On The Level Of Linolenic Acid İn Flaxseed, Özkaynak Kanmaz Evrim, 2nd International Congress On Food Technology, ,
  2. Uluslararası, Poster, The Formation Of Trans Fatty Acids İn Flaxseed During Heat Treatment, Özkaynak Kanmaz Evrim, 2nd International Congress On Food Technology, ,
  3. Uluslararası, Poster, How İt İs Possible To Extend Shelf Life Of Seed Sprouts, Özkaynak Kanmaz Evrim, 2nd International Congress On Food Technology, ,
  4. Uluslararası, Poster, Hplc Ms Ms Analysis Of Sdg Lignan İn Flaxseed, Özkaynak Kanmaz Evrim,ova Gülden, 2nd International Congress On Food Technology, ,
  5. Ulusal, Davetli Konuşmacı, Gıdalardaki Biyoaktif Bilesiklerin Kritik Altı Su Ekstraksiyonu, Özkaynak Kanmaz Evrim, Ova Gülden, Türkiye 11. Gıda Kongresi, , Türkiye
  6. Ulusal, Sözlü Bildiri, Gıdalarda Isısal İşlemler Sırasında Oluşan Bileşikler, Özkaynak Evrim, Ova Gülden, 6. Halk Sağlığı Kongresi, , Türkiye
  7. Uluslararası, Poster, The Effect Of Functional Ingredients On Bread Quality, Özkaynak Kanmaz Evrim, Nafı-novel Approaches İn Food Industry, ,
  8. Uluslararası, Poster, Flaxseed As Functional Ingredient İn Bakery Products And Cereal Based Foods, Özkaynak Kanmaz Evrim, Nafı-novel Approaches İn Food Industry, ,
  9. Uluslararası, Sözlü Bildiri, Changes İn Bioactive Compounds Of Flaxseed Sprouts During Germination, Özkaynak Evrim, Ova Gülden, The 2nd International Conference İn Food Industries And Biotechnology And The Associated Fair, ,
  10. Uluslararası, Sözlü Bildiri, The Effect Of Cultivar Variety On Bioactive Compounds Of Flaxseed Linum Usitatissimum L, Özkaynak Evrim, Ova Gülden, Chester Food And Environmental Science Week, ,
  11. Ulusal, Davetli Konuşmacı, Keten Tohumu Ve Filizleri, Özkaynak Evrim, Ova Gülden, 7. Halk Sağlığı Kongresi, , Türkiye
  12. Ulusal, Davetli Konuşmacı, Ekmeğin Yaşamdaki Yeri, Özkaynak Kanmaz Evrim, Ekmek İsrafını Önleme Projesi Kapsamında Konferans, , Türkiye
  13. Ulusal, Poster, Tohum Filizleri Ve Gıda Güvenliği, Özkaynak Kanmaz Evrim, 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, , Türkiye
  14. Ulusal, Poster, Endüstriyel Filiz Üretimi, Özkaynak Kanmaz Evrim, Ova Gülden, 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, , Türkiye
  15. Ulusal, Poster, Gıda Endüstrisinde Karbonhidrat Protein İnteraksiyonlarının Kullanım Alanları, Özkaynak Kanmaz Evrim, 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, , Türkiye
  16. Ulusal, Poster, Lignanlar Ve Sağlık Üzerine Etkileri, Özkaynak Evrim, Ova Gülden, Türkiye 10. Gıda Kongresi, , Türkiye
  17. Ulusal, Poster, Akrilamid Gıdalarda Oluşan Önemli Bir Kontaminant, Özkaynak Evrim, Ova Gülden, 9. Gıda Kongresi, , Türkiye
  18. Uluslararası, Poster, Sprouts As Fresh Vegetables, Özkaynak Kanmaz Evrim, Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, ,
  19. Uluslararası, Poster, Dried Persimmon As Traditional Processed Fruit İn Artvin, Özkaynak Kanmaz Evrim, Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, ,
  20. Uluslararası, Poster, Acrylamide Formation İn Rolled Patty, Özkaynak Evrim, Ova Gülden, International Food And Nutrition Congress, ,

Dersler

Akademik Yıl Ders Adı Dili Saati
2015-2016 Gıda İşleme Yöntemleri Türkçe 2
2015-2016 Beslenme İlkeleri-I Türkçe 4
2015-2016 Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme-I Türkçe 3
2014-2015 Besin Kimyası ve Analizleri-I Türkçe 3
2014-2015 Gıda İşleme Yöntemleri Türkçe 2
2014-2015 Beslenme İlkeleri-I Türkçe 4
2014-2015 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 2
2014-2015 Besin Güvenliği Türkçe 2
2014-2015 Beslenme ilkeleri-II Türkçe 4
2013-2014 Beslenmeye Giriş Türkçe 4
2013-2014 Fitokimyasallar ve Sağlık Türkçe 2
2013-2014 Beslenme ve Diyet Türkçe 3
2013-2014 Fonksiyonel Gıdalar Türkçe 2
2012-2013 Beslenme ve Diyet Türkçe 3
2012-2013 Özel Durumlarda Beslenme Türkçe 2
2011-2012 Beslenme ve Diyet Türkçe 3
2011-2012 Özel Durumlarda Beslenme Türkçe 2

Hakemlikler

  1. Uluslararası, Dergi, British Food Journal, İngilizce, , , Scı-expanded,

İdari Görevler

  1. Yurt İçi, Türkiye, Bölüm Bşk., Artvin Çoruh Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, Beslenme Bilimleri Anabilim Dalı, 2015,
  2. Yurt İçi, Türkiye, Bölüm Bşk., Artvin Çoruh Üniversitesi, Sağlık Yüksekokulu, Beslenme Ve Diyetetik Bölümü, , 2011,

Kitaplar

  1. Uluslararası, Bilimsel Kitap, Subcritical Water Extraction Of Phenolic Compounds From Flaxseed Linum Usitatissimum L, Tümü, Özkaynak Kanmaz Evrim, , , Lambert Academic Publishing, İngilizce, 2014

Makaleler

  1. Uluslararası, Hakemli, Multi Criteria Decision Approaches For Olive Oil Supply Chain A Review, Scı-expanded, Özkaynak Kanmaz Evrim, British Food Journal, 2015, , , İngilizce
  2. Uluslararası, Hakemli, Subcritical Water Extraction Of Phenolic Compounds From Flaxseed Meal Sticks Using Accelerated Solvent Extractor Ase, Scı-expanded, Özkaynak Kanmaz Evrim, European Food Research And Technology, 2014, 238, 1, İngilizce
  3. Uluslararası, Hakemli, The Effects Of Various Cooking Conditions On Acrylamide Formation İn Rolled Patty, Scı-expanded, Özkaynak Kanmaz Evrim,ova Gülden, Food Additives And Contaminants Part A-chemistry Analysis Control Exposure & Risk Assessment, 2009, 266, 6, İngilizce
  4. Uluslararası, Hakemli, The Effective Parameters For Subcritical Water Extraction Of Sdg From Flaxseed Linum Usitatissimum L Using Accelerated Solvent Extractor, Scı-expanded, Özkaynak Kanmaz Evrim,ova Gülden, European Food Research And Technology, 2013, 237, 2, İngilizce
  5. Ulusal, Hakemli, Genotypic Variation On Oil Content Fatty Acid Composition And Phenolic Compounds İn Linseed Linum Usitatissimum L, Cab Abstracts, Fao Agrıs, Nal Catalog (agrıcola), Tübitak/ulakbim, Thomson Reuters Master Journal List, Zoological Record, Özkaynak Kanmaz Evrim,ova Gülden, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2015, 52, 3, Türkçe
  6. Ulusal, Hakemli, Kritik Altı Su Ekstraksiyonu İşleminin Gıda Endüstrisinde Kullanımına Yönelik Uygulamalar, Uluslararası Cab Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, Ebsco, Ulakbim (yaşam Bilimleri), Fao Agris, Doaj, Özkaynak Kanmaz Evrim, Ova Gülden, Gıda, 2014, 39, 1, Türkçe
  7. Ulusal, Hakemli, Filizlenme İşleminin Fitokimyasal Bileşikler Üzerine Etkisi, Uluslararası Cab Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, Ebsco, Ulakbim (yaşam Bilimleri), Fao Agris, Doaj, Özkaynak Kanmaz Evrim, Ova Gülden, Gıda, 2014, 39, 1, Türkçe
  8. Ulusal, Hakemli, The Effect Of Germination Time On Moisture Total Fat Content And Fatty Acid Composition Of Flaxseed Linum Usitatissimum L Sprouts, Uluslararası Cab Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, Ebsco, Ulakbim (yaşam Bilimleri), Fao Agris, Doaj, Özkaynak Kanmaz Evrim,ova Gülden, Gıda, 2015, 40, 5, İngilizce
  9. Ulusal, Hakemli, The Influence Of Germination Time On Sdg Lignan Phenolic And Flavonoid Contents Of Flaxseed Linum Usitatissimum L Sprouts, Uluslararası Cab Abstracts, Citefactor, Index Copernicus, Ebsco, Ulakbim (yaşam Bilimleri), Fao Agris, Doaj, Özkaynak Kanmaz Evrim,ova Gülden, Gıda, 2015, 40, 5, Türkçe
  10. Ulusal, Hakemli, Keten Tohumunun Yapısındaki Fenolik Bileşikler, Cab Abstracts®, Global Health, Ebsco, Food Science And Technology Abstracts® (fsta®), And Index Copernicustm, Özkaynak Kanmaz Evrim, Ova Gülden, Akademik Gıda, 2012, 10, 4, Türkçe
  11. Ulusal, Hakemli, Keten Tohumuna Dünyada Neden Bu Kadar Değer Veriliyor, Endekste Taranmıyor, Özkaynak Kanmaz Evrim, Ova Gülden, Dünya Gıda, 2013, , 10, Türkçe
  12. Ulusal, Hakemli, Fonksiyonel Gıda Olarak Sarımsak Ve Organosülfürlü Bileşikler, Endekste Taranmıyor, Özkaynak Evrim, Karakaya Sibel, Hasad Gıda, 2009, 24, 286, Türkçe
  13. Ulusal, Hakemli, Çeşitli Besin Bileşenleri Ve Mineraller Arasında Meydana Gelen İnteraksiyonlar, Endekste Taranmıyor, Ötleş Semih, Özkaynak Evrim, Gıda Mühendisliği Dergisi, 2008, 12, 26, Türkçe
  14. Ulusal, Hakemli, Akrilamid Gıdalarda Oluşan Önemli Bir Kontaminant Iı, Cab Abstracts®, Global Health, Ebsco, Food Science And Technology Abstracts® (fsta®), And Index Copernicustm, Özkaynak Evrim, Ova Gülden, Akademik Gıda, 2006, 4, 22, Türkçe
  15. Ulusal, Hakemli, Akrilamid Gıdalarda Oluşan Önemli Bir Kontaminant I, Cab Abstracts®, Global Health, Ebsco, Food Science And Technology Abstracts® (fsta®), And Index Copernicustm, Özkaynak Evrim, Ova Gülden, Akademik Gıda, 2006, 4, 21, Türkçe

Ödüller

  1. Yayın Teşvik, Türkiye, Tübitak, 2009,
  2. Yayın Teşvik, Türkiye, Tübitak, 2013,
  3. Top 100 Scientists, İngiltere, International Biographical Centre (ıbc), 2011,
  4. Yayın Teşvik, Türkiye, Tübitak, 2014,

Öğrenim

  1. Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (yl), 2006 - 2011
  2. Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (yl), 2003 - 2006
  3. Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1998 - 2003

Projeler

  1. Ulusal, Tamamlandı, Limon Kabuğundan Fonksiyonel Kritik Altı Su Ekstraktları Eldesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Yürütücü, 13.06.2014 - 31.12.2015
  2. Ulusal, Tamamlandı, Enginar Yaprağından Fonksiyonel Kritik Altı Su Ekstraktları Eldesi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Yürütücü, 13.06.2014 - 31.12.2015
  3. Ulusal, Tamamlandı, Doğum Sonrası Özürlülüğe Neden Olabilecek Durumlarla İlgili Üniversite Öğrencilerine Farkındalık Eğitimi, Diğer Kamu Kuruluşları (yükseköğretim Kurumları Hariç), Eğitmen, 03.09.2012 - 02.11.2012
  4. Ulusal, Tamamlandı, Çeşitli Pişirme Tekniklerinin Sigara Böreğinde Akrilamid Oluşumu Üzerine Etkisi, Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi, Araştırmacı, 06.02.2005 - 01.09.2006
  5. Ulusal, Tamamlandı, Türkiye De Yetiştirilen Bazı Yağlık Keten Tohumlarının Linum Usitatissimum L Ve Filizlerinin Biyoaktif Bileşikler Açısından İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma, Tübitak Projesi, Bursiyer, 01.09.2008 - 01.03.2011

Üyelikler

  1. Artvin Çoruh Üniversitesi, Merkezi Araştırma Ve Uygulama Laboratuvarı, Yönetim Kurulu Üyesi, 2014 -
  2. Artvin Çoruh Üniversitesi, Sağlık Yüksek Okulu, Yönetim Kurulu Üyesi, 2013 -